Het haarhuis
De Jaeger Annick
Alfons van den broeckstraat 107
9041 Oostakker-Gent
0499-427355http://www.hethaarhuis.be

Gezichtsverzorging

gezichtsverzorging

PHYTO 5 is een lijn verzorgingsproducten voor gezicht, haar, hoofdhuid en lichaam. De methode is gebaseerd op het energetische principe van de Chinese geneeskunde: ons lichaam bestaat uit materie én energie. De theorie over Yin en Yang en de leer van de 5 natuurelementen -hout, vuur, aarde, metaal en water- liggen aan de basis van PHYTO 5, Méthode Phytobiodermie.

Een chemo kuur, wat leidt tot een verstoring van de natuurlijke stroom van energie door het lichaam. De gevolgen zijn in eerste instantie zichtbaar als esthetische problemen. Denk maar aan een onzuivere huid, cellulitis en vroegtijdige veroudereing. Het zijn de eerste tekenen van een dieper gelegen probleem. PHYTO 5 helpt de oorzaak van estetische probleem kennen door diagnose van de reflexzones op gezicht en lichaam. De professionele verzorgingen van PHYTO 5 hebben een dubbele aanpak: symptomen én oorzaak worden behandeld. Dankzij deze benadering zijn de schoonheidsresultaten ongeëvenaard. U merkt meteen het verschil.

gezichtsverzorging

De producten van PHYTO 5 worden geproduceerd in Zwitserland uit natuurlijke actieve bestanddelen. De volledige productlijn wordt gemaakt uit hoogwaardige geconcentreerde stoffen uit de natuur, zoals klei, algen, plankton, oligo-elementen (mineralen), voedende plantaardige en vitaliserende etherische oliën. De producten zijn uitzonderlijk krachtig door hoge concentraties van de beste etherische oliën. Daarom zijn PHYTO 5 producten enkel te verkrijgen met professioneel en gepersonaliseerd advies.

Bij PHYTO 5 verzorgingen wordt gebruikt gemaakt van exclusieve technologie voor energetische drainage. De apparatuur helpt uw lichaam zuiveren en verjongen en doet uw levensenergie stromen.

Mogelijkheid tot aankoop van cadeaubonnen voor zowel behandeling als producten.

Gezichtsverzorgingsproducten

Een telefoontje volstaat voor een afspraak. Alle gegevns zijn terug te vinden op de contactpagina.

Gezichtsverzorging Voetverzorging Massage Gezichtsverzorging
Privacy verklaring      Facebook icon